تبلیغات
کد پیشواز جدید ایرانسل - کیک پنیر با ژله انار

مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 18 بهمن 1391

مواد لازم برای ۸ نفر:

- ۲۲۵ گرم بیسکویت جو

- ۷۵ گرم کره

 

مواد لازم مایه پنیری:

- ۳ قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال

- یک قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین

- یک پیمانه پنیر ماسکارپونه

- یک پیمانه پنیر خامه

- ۷۵ گرم یا سه‌چهارم پیمانه پودر قند

- یک پیمانه شیر نارگیل

- ۲ عدد سفیده تخم‌مرغ
مواد لازم برای روی کیک:

- ۲ عدد انار (دانه‌ شود)

- یک بسته پودر ژله انار

 

طرز تهیه:

۱ – یک قالب گرد مخصوص شرینی‌پزی با قطر ۲۳سانتی‌متر تهیه کرده و کف و دیواره آن را با روغن مایع چرب کنید. بیسکویت‌های جو را در دستگاه خردکن ریخته و به پودری نرم تبدیل کنید، سپس کره را آب کرده و روی بیسکویت جوی خردشده در داخل دستگاه بریزید.
در طول این مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش کنید تا مواد، خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط خمیری کره و بیسکویت را در قالب کیک بریزید و سطح آن را با ته قاشق صاف کنید؛ سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود. به این صورت خمیر اصلی کیک آماده می‌شود.
۲ – برای درست‌کردن مواد میانی پنیری، یک کاسه بلوری آماده کرده و ابتدا آب پرتقال و سپس پودر ژلاتین را در آن بریزید؛ سپس ظرف را به مدت ۵ دقیقه کناری بگذارید تا مواد حالت اسفنجی بگیرد.
پس از آن، داخل کاسه فلزی مقداری آب ریخته و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس کاسه حاوی آب پرتقال و پودر ژلاتین را روی کاسه فلزی قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم به‌طور کامل حل شود.
۳ – در ظرف دیگری هر دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و ابتدا پودر قند و سپس شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و کم‌کم هم بزنید. از طرف دیگر در ظرف تمیزی، سفیده‌های تخم‌مرغ را خوب بزنید تا حالت پف‌کرده پیدا کند. [خواص تخم مرغ]
حالا ژلاتین محلول در آب پرتقال را سریع به مخلوط پنیری افزوده و پس از آن سفیده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید؛ سپس خمیر بیسکویتی را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا مواد به اصطلاح خودش را بگیرد.
در پایان، ژله انار را به روش معمول درست کرده و دانه‌های انار را هم در آن بریزید، سپس سطح پنیری را با ژله انار بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. به این صورت کیک پنیری شما آماده است.

نکته:

به جای شیر نارگیل از شیر معمولی هم می‌توانید استفاده کنید ولی دیگر طعم و مزه نارگیل را نخواهید داشت 





طبقه بندی: آشپزی و شیرینی پزِی، 
برچسب ها: نار، دستور پخت، روش تهیه، شیرینی، پنیر، ژله، کیک، کیک پنیر،
ارسال توسط ایرانی هستم
آرشیو مطالب
امکانات جانبی
blogskin

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ

دانلود فیلم

http://www.mona69.ir/file/20120503205832100934.jpg


فروش روغن شتر مرغ


بهترین مسکن برای درد های مفصلی ( آرتروز ، روماتیسم ، دیسک کمر )


بهترین روغن برای ماساژ بدن


ترمیم جای زخم، سوختگی، بخیه و مشکلات گوشت اضافه


 1 بطری = 13000تومان


توضیحات بیشتر


http://www.monakala.com/uploads/shopb1.gif