تبلیغات
کد پیشواز جدید ایرانسل - طرز تهیه خورش به

مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 26 بهمن 1391

مواد لازم برای ۶ نفر :
گوشت: ۴۰۰ گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : ۱۵۰ گرم
به : ۳۰۰ گرم
روغن : ۳ قاشق غذاخوری
لپه : ۱۰۰ گرم
پیاز : متوسط ۲ عدد
شکر: ۲ قاشق سوپ‌ خوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده کمی تفت می‌دهیم.
لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌کنیم.
در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
اکنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌کنیم.
به زود پخته می‌شود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌کنیم.
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.




طبقه بندی: آشپزی و شیرینی پزِی، 
برچسب ها: آشپزی، به، خورش به، طرز تهیه، غذا، غذای زمستانه، غذای شیرین، غذای پاییره، مجله آشپزی،
ارسال توسط ایرانی هستم
آرشیو مطالب
امکانات جانبی
blogskin

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ

دانلود فیلم

http://www.mona69.ir/file/20120503205832100934.jpg


فروش روغن شتر مرغ


بهترین مسکن برای درد های مفصلی ( آرتروز ، روماتیسم ، دیسک کمر )


بهترین روغن برای ماساژ بدن


ترمیم جای زخم، سوختگی، بخیه و مشکلات گوشت اضافه


 1 بطری = 13000تومان


توضیحات بیشتر


http://www.monakala.com/uploads/shopb1.gif